CSI ETABS v19.0.0.2 FULL İNDİR

Program İndirmelerini Artık Web Sitemiz Üzerinden Yapmıyoruz.

ETABS Binaların yapısal analizi ve tasarımı için kullanılan bir yazılım paketidir. ETABS içeriğine baktığımızda 3 Boyutlu nesne tabanlı modelleme ve görselleştirme araçları, son derece hızlı doğrusal ve doğrusal olmayan analitik yükler, geniş bir malzeme yelpazesi, kapsamlı grafikler, raporlar, ve kullanıcıların analiz ve tasarım sonuçlarını hızlı ve kolay bir şekilde deşifre etmesini ve anlamasını sağlayan şematik çizimler içeren gerçekten kapsamlı bir program. Sürekli SAP2000 ile kıyaslanır. Fakat bu kıyas yanlıştır. ETABS daha çok yüksek katlı binalar için kullanılır.

Tasarım anlayışının başlangıcından şematik çizimlerin üretilmesine kadar ETABS, mühendislik tasarım sürecinin her yönünü sizlere sunar.

CAD çizimleri doğrudan ETABS modellerine dönüştürülebilir veya ETABS nesnelerinin üzerine bindirilebilecek şablonlar olarak kullanılabilir. Son teknoloji ürünü SAPFire 64-bit çözücü, son derece büyük ve karmaşık modellerin hızlı bir şekilde analiz edilmesine olanak tanır ve yapı sıralaması ve zaman etkileri (örneğin, sünme ve büzülme) gibi doğrusal olmayan modelleme tekniklerini destekler.

Çelik ve beton çerçevelerin tasarımı (otomatik optimizasyonlu), kompozit kirişler, kompozit kolonlar, çelik kirişler ve beton ve duvar perde duvarlarının yanı sıra çelik bağlantılar ve taban plakaları için kapasite kontrolü dahildir. Modeller gerçekçi bir şekilde işlenebilir ve tüm sonuçlar doğrudan yapı üzerinde gösterilebilir. Tüm analiz ve tasarım çıktıları için kapsamlı ve özelleştirilebilir raporlar mevcuttur ve beton ve çelik yapılar için çerçeve planlarının, programlarının, ayrıntılarının ve kesitlerinin şematik yapım çizimleri oluşturulabilir.

ETABS, ister tek katlı endüstriyel yapılar üzerinde ister en yüksek ticari yüksek binalar üzerinde çalışıyor olsunlar, bina tasarlayan yapı mühendisleri için benzersiz bir araç paketi sunar. Son derece yetenekli, ancak kullanımı kolay, onlarca yıl önce piyasaya sürüldüğünden beri ETABS’ın ayırt edici özelliği olmuştur ve bu en son sürüm, mühendislere en üretken olmaları için ihtiyaç duydukları teknolojik olarak gelişmiş, ancak sezgisel yazılımı sağlayarak bu geleneği sürdürmektedir.

Bu programa sahip olmak için sağ üst köşede bulunan Telegram kanalımızı inceleyin deriz… Orada sizi bunun gibi nice sürprizler bekliyor…

Bu arada bize destek olmak için reklamlara tıklarsanız çok seviniriz…

 

Exit mobile version