Autodesk 3Ds Max 2013 Video Eğitim Seti Full

        Merhaba arkadaşlar. Dün twitter hesabımızdan da duyurduğumuz gibi eğitim videoları yayınlamaya başladık. Toplam 78 videodan oluşan Autodesk 3Ds max 2013 dersleri ile serinin açılışını yapalım dedik.

        Dersler gerçekten harika ve Yakın Kampüs ekibi tarafından hazırlanan dersler. Kendilerine buradan teşekkürü bir borç bilirim. Youtube üzerinden Yakın Kampüs kanalını takip ederek veya https://www.yakinkampus.com/ adresinden ücretsiz yayınlanan bu derslere ulaşabilirsiniz.

     Peki biz neden paylaştık? Zamanında benimde başıma gelen bir durumdan dolayı sizlerle paylaşıyorum. İnternetin olmadığı bölgelerde çalışıyorsanız veya internetiniz sadece maillerinizi açacak kadar güce sahipse veya her zaman internete ulaşamıyorsanız büyük emek harcanmış bu eğitimlerden maalesef  tam manası ile faydalanamazsınız. 

        O yüzden tüm videoları 720p kalitesi ile indirip sizler için arşiv haline getirdik ve sunucuya yükledik. Tek Tıklama ile 78 videoluk seti indirebilirsiniz… 


        Bu dersler giriş derslerinden ziyade komplex çizimler ve tasarımlar yapmanızı sağlıyor. Yüzeysel anlatıp geçmiyor. Ama diyorsanız ki ben profesyonelleşmek istiyorum yine https://www.yakinkampus.com/ adresinden profesyonel seviye ücretli diğer derslere ulaşabilirsiniz.

İndir
Boyut: 3.51GBMega.Nz

Rar Şifresi: muhendiscekmecesi
Youtube Linki

Exit mobile version